Varför ska jag köpa en Titan Zero ?

Vi kan lista 1000 anledningar till att du ska köpa en Titan Zero men vi nöjer oss med dom viktigaste.

Tänk på Miljön!
Med en Titan Zero åker du helt Ekologiskt. Inga avgaser, inga vätskor, det går med andra ord inte att åka mer miljövänligare, 0% i utsläpp. Dessutom åker du helt ljudlöst.

Åk billigt!
En billigare milkostnad hittar du inte på vare sig en hybridbil eller en bensinbil. Men en milkostnad på ca 20 öre / milen så åker du ifrån dom flesta när det gäller driftkostnaden. Titan Zero är dessutom helt skattebefriad, ingen besiktning, inga vägskatter, inga parkeringskostnader om du åker in till staden.

Vem behöver en Titan Zero ?
Har du pendlar-avstånd till jobbet ? Behövs en ”andra bil” för kortare turer ? Är du 15 år och vill prova något riktigt tufft och miljövänligt i stället för en vanlig moped ? Är du 90 år och beslutat dig för att ställa bilen åt sidan ? Har du någon form av handikapp som gör att du inte kan ta ett vanligt körkort ? Har du inte råd med ett bilkörkort ? Är du i behov av ett transportmedel men inte en bil ? Då är Titan Zero svaret.

Vilka får åka och hur får jag åka
Alla som fyllt 15 år och har ett förarbevis klass 2 (det enklaste) eller om du är född före 1994 behövs inget förarbevis. Du får (ska) åka på cykelbanor där sådana finns. Om inte så får du åka på väg (ej motorväg och motortrafikled).